2 comments on “Już mandziarę czas zacząć, antipasti rusza…

  1. I wszystkiego spróbowałeś ?? :> Ehhhhhhhh
    Tez uwielbiam zwiedzac i też uwielbiam zaglądac innym nacjom do garnka 😉
    A arancini wyglądają cudnie i baaaaaaaardzo smakowicie 😉

  2. Staram się oczywiście próbować wszystkiego o czym piszę. Jedynym wyątkiem są (niestety) owoce morza na które jestem bardo ostro uczulony. Znajomi sie smieją, że w takiej sytuacji nie powinienem wchodić do morza, bo moge sie o te frukty otrzeć :). Jak pisałem, za arancini nie przepadamj, ale carote al marsala, caponatta czy carpaccio z cukinii to niebo w gębie.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s